Ευκαιρίες Καριέρας

Ευκαιρίες Καριέρας

Η φιλοσοφία μας στην E-diet Food είναι απλή. Απολαυστικό φαγητό, σωστή αναλογία συστατικών σε κάθε πιάτο, παράδοση αλλά και νέες τάσεις. Αγαπούμε το καλό φαγητό και συναντιόμαστε στην κουζίνα. Εκεί τρώμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και ενημερωνόμαστε για νέα εστιατόρια και συνταγές.

Επειδή έχουμε μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε, είμαστε πάντα ανοιχτοί στους νέους, ταλαντούχους ανθρώπους, που θα προσθέσουν αξία στην ομάδα μας και θα βοηθήσουν να πάμε ακόμα πιο ψηλά! Προσφέρουμε πολύ περισσότερα από ένα ευχάριστο, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Προσφέρουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου! Γίνε μέλος της Ομάδας μας και μετέτρεψε το πάθος σου για το φαγητό σε μια επιτυχημένη καριέρα στην E-diet Food.

1Υπεύθυνος Τμήματος Πωλήσεων
Η e-DietFood, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εφαρμογή συμβουλών διατροφής, ενδιαφέρεται να προσλάβει Υπεύθυνο τμήματος Πωλήσεων, με έδρα την Αθήνα για την διεύρυνση του υφιστάμενου δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων στην Αττική και την περιφέρεια.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει ευχάριστη προσωπικότητα, επικοινωνιακές δεξιότητες και προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων. Να γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, καθώς επίσης να έχει την ικανότητα να συμβάλλει στην ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου συνεργατών της. Για την επίτευξη των παραπάνω, θα συνεργάζεται με το Διαιτολογικό τμήμα και τον Project Manager της επιχείρησης.Περιγραφή Θέσης Εργασίας

Σύναψη νέων συνεργασιών με καταστήματα εστίασης που ταιριάζουν με το προφίλ της e-DIETfood και δημιουργία αναφορών σχετικά με την πορεία των πωλήσεων.

Ανάπτυξη πελατολογίου και δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών με ιδιοκτήτες καταστημάτων franchise.

Δημιουργία και διατήρηση σχέσεων με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες, επικοινωνία και after sales υποστήριξη.

Διαπραγμάτευση των όρων συνεργασίας με τα καταστήματα και εισαγωγή δεδομένων στη βάση της e-DIETfood.

Διαμόρφωση ειδικών προσφορών, ανάλογες με τις ανάγκες των πελατών και παρακολούθηση συμφωνιών.

Δημιουργία και υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών σε συνεργασία με τον Project manager της e-DietFood.Eπιθυμητά χαρακτηριστικά:

Ηλικία έως 35 ετών με ευελιξία μετακίνησης / Δυνατότητα ταξιδιών.

Πτυχίο Ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης.

Επιθυμητή εμπειρία στον τομέα εστίασης.

Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες.

Yπευθυνότητα και ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών προσέλκυσης νέων πελατών.

Πελατοκεντρική προσέγγιση, συνέπεια και ενθουσιασμός για την επίτευξη στόχων πωλήσεων.

Οργάνωση, εργατικότητα, ομαδικό πνεύμα εργασίας.

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και Η/Υ.

Προσεγμένη και επαγγελματική εμφάνιση.Προσφέρονται:

Πλήρης απασχόληση

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο

Ευκαιρίες διάκρισης και επαγγελματικής εξέλιξηςΑν σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος μιας ομάδας που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, θα θέλαμε να έρθεις σε επαφή μαζί μας!

Φόρμα Υποβολής Βιογραφικού

ΓυναίκαΆνδρας